Albumul zilei - Turisas - Stand Up and Fight

de Cristi Nedelcu

Albumul zilei - Turisas - Stand Up and Fight


Inca o data ascultam o formatie pe care o vom vedea pe scena la Metalhead Meeting, pe data de 12 Iunie. 'Stand Up an Fight', cel de al treilea album al finlandezilor de la Turisas a fost lansat pe 23 Februarie 2011 prin Century Media.

Conform lui Mathias 'Warlord' Nygard, solistul Turisas, versurile au fost in mare parte inspirate de istoria de secol XI a Imperiului Bizantin, perioada de schimbare a dinastiilor, facandu-se trecerea de la Dinastia Macedoneana la Dinastia Comneana. Nygard a declarat ca multe dintre problemele acelei perioade se regasesc si in lumea de astazi, indiferent daca ne referim la probleme de natura sociala, religioasa, politica sau militara.

Poze Poze pentru articole - Turisas

Dupa cum am spus, pe Turisas ii vom vedea la Metalhead Meeting pe 12 Iunie. Abonamentele sunt disponibile in vanzare pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro si in retelele IaBilet, Eventim, Myticket si Bilete.ro - Diverta, Mag Vodafone, Orange, Germanos, Domo, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului, oficiile Posta Romana - dar si in reteaua fizica iaBilet (Muzica, Senia, Perfect Tour, IQBOX, terminalele Zebra Pay)




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: