Alex & The Fat Penguins au lansat single-ul 'Just a fool'

de Andreea Gherfi

Alex & The Fat Penguins au lansat single-ul 'Just a fool'


Alex & The Fat Penguins au lansat pe pagina lor oficiala de youtube, noul single al trupei, "Just a fool". Piesa vine la pachet cu un lyric video realizat la Chisinau, acolo de unde este originar Alex Cotofan, solistul formatiei.

Filmarea si montajul videoclipului au fost realizate de aceeasi echipa cu care artistii au colaborat si pentru videoclipului piesei Anatomy of my soul. De realizarea coregrafiei si de dans s-a ocupat Virginia Damaschina, membra a unei apreciate scoli de dans din Republica Moldova.

Piesa pastreaza directia mesajelor puternice, ancorate in realitatea politica si sociala a lumii in care traim, si este reactia muzicienilor la valul de stiri negative care guverneaza jurnalele televiziunilor.

“Sunt eu Just a fool? Da! Sincer, uneori ma simt ca un idiot, incapabil sa inteleg legatura actiune - reactiune a vietii, iar piesa este despre acest lucru”, declara Alex Cotofan, solistul si fondatorul trupei.

Just a fool se alatura la inceput de 2017 unor piese precum Mars, Hourglass, Broken heart in a motel sau Anatomy of my soul si prefigureaza un an plin de lansari si muzica buna din partea lui Alex si a celor mai rock&roll pinguini.

Alex & The Fat Penguins Facebook

Alex & The Fat Penguins Youtube

Poze Poze pentru articole - TFP



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: