Alex & The Fat Penguins lanseaza videoclipul pentru piesa 'Rai de Farisei'

de Cristi Nedelcu

Alex & The Fat Penguins lanseaza videoclipul pentru piesa 'Rai de Farisei'


Dupa cum au promis inca de saptamana trecuta, Alex & The Fat Penguins lanseaza astazi continuarea povestii incepute in piesa "N-am comori". Este vorba despre "Rai de Farisei", cu aceeasi Oana Mosneagu in rolul protagonistei, intr-un videoclip filmat in luna decembrie a anului trecut, cu o productie 100% in-house.

Piesa este extrasa de pe primul album din istoria trupei, Cardiosonic si poate fi ascultata mai jos.

"Rai de Farisei" marcheaza deznodamantul calatoriei ingerului care se confrunta cu prejudecati din partea oamenilor de pe pamant. Interactiunile nefericite cu acestia ii confera o revelatie despre care poveste Alex Cotofon, liderul formatiei.

"Rai de Farisei" este o piesa despre cautarea propriului drum, o cautare a sinelui, o rupere de stereotip, o victorie impotriva fricii, o acceptare a defectelor interioare si metamorfozarea acestora in calitati. Probabil cea mai buna piesa pe care am scris-o pana acum, m-a atins de indata ce mi-au venit liniile de voce, de atunci am stiut despre ce va fi mesajul. E genul de melodie care vine singura, nu e nevoie sa o cauti, te gaseste chiar atunci cand speranta incepe sa se ascunda. Rai de farisei e despre puterea de fi TU insuti, un 'tu' asumat si constient, un 'tu' de care sa nu-ti fie frica atunci cand te privesti in oglinda”, a declarat Alex.

Albumul Cardiosonic este un montagne russe al corpului emotional, de la frica de necunoscut, pana la strangerea de dinti din timpul caderii si zambetul momentului in care stim ca totul va fi bine. Unele piese au o incarcatura dramatica (Ursul, Vinul, Quantum Physics), altele sunt un portal spre meditatie si relaxare (Somebody, Ploi), iar cateva dintre ele, o mana intinsa spre bucurie (Pararam).



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: