Alex & The Fat Penguins prezinta un concert din izolare

de Cristi Nedelcu

Alex & The Fat Penguins prezinta un concert din izolare


Trupa de rock alternativ Alex & The Fat Penguins prezinta astazi un mini concert online realizat in perioada de izolare, mai exact in luna mai, conectand astfel Franta, acolo unde locuieste Alex, cu Bucurestiul.

Concertul a fost filmat cu ocazia festivalului Solidar Local la care au luat parte peste 40 de artisti, iar banii rezultati din bilete au fost directionati catre Asociatia Daruieste Viata pentru a consolida capacitatea sistemului medical din Romania in fata pandemiei.

Setlistul cuprinde 4 piese, dintre care trei (Ursul, Pararam si Quantum Physics) fac parte de pe albumul Cardiosonic, disponibil aici, iar una este nou-nouta, compusa de Alex in izolare si care inca nu si-a gasit numele.

“Pana la revederea pe scena, a fost fain sa lucram din nou impreuna si sa punem la cale acest scurt concert. Ne-a placut initiativa celor de la Solidar Local si ne-am bucurat ca am luat si noi parte la acest proiect care a venit in ajutorul medicilor din prima linie in lupta cu Covid-19”, a declarat Alex Cotofan.

Alex & The Fat Penguins au lansat de curand un nou single extras de pe "Cardiosonic", "Rai de Farisei", o piesa despre cautarea propriului drum, o cautare a sinelui, o rupere de stereotip, o victorie impotriva fricii, o acceptare a defectelor interioare si metamorfozarea acestora in calitati, asa cum a descris-o Alex.

In perioada urmatoare, formatia va lansa si un documentar format din 11 episoade, cate unul dedicat fiecarei piese de pe Cardiosonic, care isi propune sa invite publicul in culisele realizarii albumului si a vietii de trupa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: