Alice Cooper, Johnny Depp, Slash si multi altii au readus la viata The Hollywood Vampires (video)

de Elena Paraschiv

Alice Cooper, Johnny Depp, Slash si multi altii au readus la viata The Hollywood Vampires (video)


In 1972, pe scarile unui bar de pe Sunset Strip, numit Rainbow Bar & Grill, s-a nascut The Hollywood Vampires. Clubul era un punct fierbinte pentru rock starurile care locuiau sau treceau prin Los Angeles. "Pentru a te alatura grupului, trebuia sa bei cu toti membrii", spune Alice Cooper.

In urma cu trei ani, Alice impreuna cu bunul sa prieten Johnny Depp au decis ca spiritul Hollywood Vampires trebuie sa fie din nou viu. Sa fie un mediu placut pentru artistii care vor sa cante sau sa socializeze.

Hollywood Vampires au prins din nou viata odata cu lansarea unui nou album. Alaturi de Alice Cooper si Johnny Depp, in studio a mai intrat un foarte bun prieten al celor doi, dar si Joe Perry.

Pe parcursul urmatorilor doi ani, celor doi li s-au mai alaturat Perry Farrell, Dave Grohl, Sir Paul McCartney, Joe Walsh, Slash, Robbie Krieger, Zak Starkey, Brian Johnson si Kip Winger. Track-urile inregistrate au fost dedicate prieteniloo lor care au decedat si eroilor lor.

De asemenea, albumul include si doua piese originale care spun povestea The Hollywood Vampires. Una dintre ele, "Raise Of Dead" are un intro de Sir Chrostopher Lee, inregistrat inainte mortii lui.

Albumul va fi lansat pe 11 septembrie, iar toate veniturile vor merge catre MusiCares.

TRACKLIST

1. The Last Vampire

2. Raise The Dead

3. My Generation

4. Whole Lotta Love

5. I Got A Line

6. Five to One/Break On Through

7. One/Jump Into The Fire

8. Come And Get It

9. Jeepster

10. Cold Turkey

11. Manic Depression

12. Itchycoo Park

13. School's Out/Another Brick in The Wall pt.2

14. Dead Drunk Friends



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate:

Cele mai citite