Alternosfera lanseaza Bonjour Madame, primul single de pe viitorul album

de Cristi Nedelcu

Alternosfera lanseaza Bonjour Madame, primul single de pe viitorul album


Bonjour Madame este primul single de pe viitorul album al formatiei de rock si alternative Alternosfera. Piesa se va lansa vineri, 25 noiembrie 2022, prilej cu care trupa se va intalni cu fanii din Bucuresti pentru un concert de club, in Quantic.

Bonjour... nu este doar echivalentul pentru Buna ziua, nu este doar primul single din noul album Alternosfera, nu este doar piesa cu care veti incepe ultimul weekend din noiembrie... sau doar un Adio pe final de toamna...Bonjour... este despre vindecare prin sinceritate!- Marcel Bostan, Alternosfera

Prestatia artistica, show-urile mereu explozive, energia debordanta si numarul extrem de mare de fani prezenti la concerte au facut ca Alternosfera sa devina un etalon pentru zona de rock si alternative de la noi din tara. De-a lungul timpului, trupa a sustinut sute de concerte in Romania si Republica Moldova, lansand pana in prezent 6 albume si un EP, printre cele mai cunoscute hituri numarandu-se Orasul 511, Wamintirile, Ploile nu vin, Flori de mai, Inchisoarea alba, Doua Eve, Muta, Haosoleum, Lucis, Epizodia, Fantanile.

Recent, Alternosfera a sustinut prima parte a turneului Theatroll | Corbul Troian - o serie de concerte in cele mai frumoase sali de spectacol din Romania si Republica Moldova.

Alternosfera inseamna: Marcel Bostan – voce, clape; Marin Nicoara – chitara; Sergiu Aladin – chitara; Dumitru Costin – bass; Nick Russu – tobe.

Biletele pentru evenimentul de lansare al noului single Alternosfera, BONJOUR MADAME, se pot achizitiona exclusiv prin reteaua iabilet.ro, dupa cum urmeaza:

-online, de aici

-in format fizic, din toate magazinele Flanco, IQ BOX, Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe, Club Quantic si de la cele 1500 Statii de Plata SelfPay (vezi harta).

Pretul biletelor este 110 lei. La locatie biletele vor fi 130 lei (in limita locurilor disponibile).

Mai jos puteti viizona teaser-ul noii piese Bonjour Madame.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: