Alternosfera lanseaza primul videoclip de pe albumul "Haosoleum"

de Cristi Nedelcu

Alternosfera lanseaza primul videoclip de pe albumul


Alternosfera, formatie rock din Chisinau, lanseaza primul videoclip de pe albumul "Haosoleum", pentru piesa cu acelasi titlu.

Videoclipul contine scene din scurt metrajul "Flutulus", o noua productie independenta din Republica Moldova si are drept scop promovarea filmului.

Filmarile videoclipului au avut loc la complexul "Vila cu parc Mandac", un conac boieresc, construit la sfarsitul secolului XIX, in nordul Republicii Moldova. Tot acolo au avut loc si o parte din filmarile pentru "Flutulus".

Filmul este un scurt metraj, de 30 de minute, in regia lui Igor Sadovski, imaginea Veaceslav Cebotari, cu participarea actorilor Dana Ciobanu din Chisinau si Oliver Toderita din Bucuresti. Productia urmeaza a fi lansata in primavara acestui an si proiectata initial doar in cadrul festivalurilor internationale de film.

"Haosoleum" este al cincilea album din discografia formatiei Alternosfera, ce a fost lansat in toamna anului 2015 la Bucuresti si Chisinau.

Puteti viziona clipul mai jos.


Poze Poze pentru articole - Flutulus



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: