Am deschis portile DIVISION 51

de Cristi Nedelcu

Am deschis portile DIVISION 51


Poate este imposibil sa intri in perimetrul Area 51, insa noi, in cadrul DIVISION 51 suntem putin mai permisivi. Tot ce trebuie sa faci este sa iti doresti cu adevarat sa faci partea din echipa care stie toate secretele organizarii unui eveniment.

Noi suntem inima oricarui eveniment la care participam si avem grija de bunul mers al tuturor aspectelor conecte, pana la cele mai mici detalii.

Poate in cadrul Area 51 se afla unele dintre cele mai mari si mai bine pazite secrete ale omenirii, dar la noi, in DIVISION 51 poti afla toate secretele din spatele organizarii unui concert, poti sa stai de cealalta parte a baricadei si sa iti dai seama ca munca ta a facut posibila organizarea unui concert la Arenele Romane, la Romexpo sau la Sala Palatului.

Nu tinem cu dintii de secretele din spatele DIVISION 51 si de aceea esti liber sa incerci orice fel de activitate pe care o desfasuram noi, 'extraterestii' de aici.

Suntem peste 300 de extrateresti care ne pricepem la aproape orice tine de organizarea unui eveniment. Chiar daca dupa ce ne-am plimbat in mai multe 'zone interzise' am ales fiecare zona care ne place sau ne reprezinta cel mai bine, ne putem descurca fara probleme in toate sectoarele de activitate.

Cum am reusit sa facem acest lucru? Simplu, pentru ca suntem o echipa si suntem prieteni. Dupa ce se termina treaba incepe prietenia, pentru ca altfel nici nu am putea lucra impreuna.

>>>>>>> INSCRIE-TE IN DIVISION 51<<<<<<<<

FOARTE IMPORTANT: CAUTAM VIITORI VOLUNTARI CARE LOCUIESC IN BUCURESTI

Pasiunea pentru evenimente, pentru muzica si pentru arta in general ne-a adus in DIVISION 51 si era normal ca legaturile formate sa continue si in afara 'arenei'.

Am putea sa povestim la nesfarsit ce inseamna DIVISION 51 si ce facem noi aici, insa cel mai bine ar fi sa pasesti in acest univers secret si sa iti faci propria parere.

Ca sa incheiem iti spunem ca multi dintre extraterestrii care ne-au trecut pragul au ajuns acum sa lucreze full time in domeniul acesta, atat in tara cat si in strainatate, tocmai pentru ca au invatat in DIVISION 51 ABC-ul unei cariere in productia de evenimente.

Asadar, te asteptam in zona interzisa, te asteptam dincolo de baricade si de portile inchise, te asteptam in DIVISION 51. Singura conditie este sa locuiesti in Bucuresti in cea mai mare partea din an, pentru ca evenimentele la care vom lucra impreuna se desfasoara in capitala.

Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii accesand link-ul de mai sus, marcat cu rosu, sau CLICK AICI



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: