AMORPHIS vor lansa Queen Of Time (Live At Tavastia 2021) pe 13 octombrie 2023, prin Atomic Fire

de Cristi Nedelcu

AMORPHIS vor lansa Queen Of Time (Live At Tavastia 2021) pe 13 octombrie 2023, prin Atomic Fire


AMORPHIS vor lansa un nou album live: Queen Of Time (Live At Tavastia 2021) pe 13 octombrie 2023, prin Atomic Fire.

Cand lumea a ramas nemiscata, titanii finlandezi de metal AMORPHIS au refuzat sa faca acelasi lucru. Si-au impachetat echipamentul, s-au mutat intr-o Tavastia nepopulata si s-au pregatit cu o productie uriasa pentru discul lor aclamat de critici din 2018 „Queen Of Time”.

Albumul a fost realizat pentru o lansare pe Blu-ray, CD si vinil, continand si filmarea de concert „Queen Of Time“, acest material fiind o marturie a angajamentului lor neclintit.

Ceea ce este impresionant este faptul ca formatia reuseste sa faca albumele lor minunate sa sune si mai bine live. In ciuda faptului ca locatia era goala, liderului trupei- Esa Holopainen- i-a placut sa cante:“It wasn’t weird actually,” a spus acesta. “We’ve shot music videos like 'Against Widows' in an empty Tavastia before.” Acesta a adaugat cu un zambet: “Also, we played almost empty crowded gigs in the past.”

Aceste zile totusi au trecut de mult. In ultimii 30 de ani, AMORPHIS a devenit una dintre cele mai mari, mai bune si mai influente trupe de metal care au aparut vreodata din Finlanda. Cand „Queen Of Time“ a fost lansat in 2018, criticii au laudat maretia monumentala, eleganta progresiva si atmosfera folk/populara, laudand fiecare piesa de la prima melodie de pe album „The Bee” si ultima melodie „Pyres On The Coast” deosebit dedramatica, incluzand bineinteles si piesa „Amongst Stars” (realizata in colaborare cu artista Anneke van Giersbergen).

Toate aceste melodii stralucesc ca diamantele la aceasta lansare live unica. “We are very happy about the results,” spune claparul magician Santeri Kallio. “Even though it was a different experience, it was still great fun. We really hope fans will appreciate this new method of us performing our music.”

Nu uitati ca aveti ocazia sa vedeti Amorphis live in Romania, pe 6 noiembrie la Arenele Romane in Bucuresti si pe 7 noiembrie la /FORM Space in Cluj-Napoca. Bilete pentru evenimentul din Bucuresti gasiti aici si pentru Cluj-Napoca aici.

TRACK LISTING:

01. The Bee
02. Message In The Amber
03. Daughter Of Hate
04. The Golden Elk
05. Wrong Direction
06. Heart Of The Giant
07. We Accursed
08. Grain Of Sand
09. Amongst Stars [feat. Anneke van Giersbergen]
10. Pyres On The Coast

Line-up:

Tomi Joutsen | vocals

Esa Holopainen | guitars

Tomi Koivusaari | guitars

Olli-Pekka Laine | bass

Santeri Kallio | keyboards

Jan Rechberger | drums



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: