Anul incepe cu o noua runda de confirmari in line up-ul Rockstadt Extreme Fest

de Cristi Nedelcu

Anul incepe cu o noua runda de confirmari in line up-ul Rockstadt Extreme Fest


Anul incepe cu o noua runda de confirmari in line up-ul Rockstadt Extreme Fest: Arch Enemy, Heilung, Amorphis, Therion, Lionheart, Spectral Wound si Allochiria!

ARCH ENEMY se va intoarce in Romania, de data aceasta pentru primul lor show ca headliner al festivalului si de asemenea, unul dintre putinele show-uri confirmate pentru Europa in aceasta vara. Trupa isi va promova noul album, intitulat Deceivers, unul dintre cele mai de succes albume de pana acum.

HEILUNG, o trupa care va rezona perfect pe meleagurile mistice transilvanene ajunge de asemenea la Rockstadt Extreme Fest 2023. Pregatiti-va pentru un ritual unic, cu o productie completa si o experienta once in a lifetime!

Celebra trupa AMORPHIS se intorc pe tinuturile Transilvaniei si, daca ati mai vazut aceasta trupa finlandeza, cu siguranta stiti ca nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Legendele suedeze de la THERION (symphonic metal, Suedia) vor canta pentru prima data la Rockstadt Extreme Fest.

LIONHEART, o trupa de hardocre foarte iubita, va urca pe scena pentru prima data in Europa de Est si abia asteptam sa vedem un show de hardcore american pur.

SPECTRAL WOUND, trupa canadiana de black metal, infiintata in 2015 in Montreal ajung la Rasnov in august 2023.

Veteranii festivalurilor grecesti, ALLOCHIRIA, vor participa de asemenea la festival si isi vor promova cu aceasta ocazie si noul album, Omonoia.

Din pacate, din motive economice si logistice, WOLVES IN THE THRONE ROOM sunt nevoiti sa-si anuleze turneul european din vara, inclusiv spectacolul de la Rockstadt Extreme Fest. Speram ca vom putea reprograma un show cu trupa in anul 2024.

Mai putin de 30 de nume vor fi adaugate in curand in line up si speram sa anuntam lista finala luna viitoare. Mai sunt cateva surprize care urmeaza sa fie dezvaluite, asa ca fiti cu ochii pe Rockstadt Extreme Fest!

Incepand din acest an s-a incheiat un parteneriat cu RADIO GUERRILLA- un radio care cu siguranta este cel mai bun si mai tare partener pe care l-am putea avea la nivel national. Suntem mai mult decat incantati sa va aratam ce planuim impreuna pentru acest an.

Rockstadt Extreme Fest 2023 se va desfasura intre 2 si 6 august 2023 la doar 30 de minute de Brasov, in orasul Rasnov, la bazele cetatii Rasnov.

Terenul festivalului va gazdui 3 scene si nu mai putin de 70 de trupe in 5 zile de festival, dar asta nu este tot. Va puteti bucura de mancare gustoasa sau va puteti depasi recordul personal de consum de bere la preturi neasteptate, pe care nu le veti gasi in alta parte. Pe langa toate acestea, mai avem si cateva obiective turistice de top in zona festivalului: Cetatea Rasnov, Pestera Valea Cetatii, rezervatia de ursi LiBEARty precum si infamul Castel Bran al lui Dracula.

Abonamentele de festival pot fi achizitionate la nivel international prin intermediul Iabilet.ro aici.

Mai multe informatii despre festival, regasiti aici.

Va asteptam cu drag in august, la cel mai mare festival de metal din Romania!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: