Aradenii 'Arthur in Neverland' lanseaza single-ul de debut, 'Legacy'

de Cristi Nedelcu

Aradenii 'Arthur in Neverland' lanseaza single-ul de debut, 'Legacy'


"Arthur in Neverland" este un proiect muzical infiintat in 2018 la Arad, ce exploreaza sonoritati din sfera rock-ului melodic cu pasaje progressive.

Single-ul de debut „Legacy”, lansat sub forma unui lyric-video pe youtube, spune o poveste dintr-un univers distopic, dar asemanator pana la identificare cu realitatea, diferentele urmand a le descoperi (sau nu) fiecare ascultator.

Single-ul a fost inregistrat si mixat de Cosmin HARBEI de la Corso Live Interface, fiind un produs independent, primul dintr-o suita pregatite de trupa.

Arthur in Neverland reuneste multipremiatii muzicieni adolescenti: Arthur HOREANU la voce si clape, Rares BRETFELEAN la chitara, David STANA la bass, Luca DUMITRU la tobe.

Arthur are aproape un milion de vizionari pe canalul lui deYouTube, ajungand in atentia unor trupe ca Disturbed, Epica, Delain, Kamelot, care i-au distribuit pe paginile lor de Facebook coverurile, dar si a televiziunii germane Deutsche Welle, care l-a difuzat in 2015 in emisiunea PopXport.

Cu fosta lui trupa, Arthur a sustinut zeci de concerte in Arad si in tara, figurand pe afisele festivalurilor ARTmania din Sibiu, rEvolution si Timland in Timisoara. In 2018 a intors toate scaunele la Vocea Romaniei Junior (PRO•TV) unde a avut o evolutie foarte apreciata si aplaudata de public si jurati, calificandu-se in semifinala, iar prestatia din „blind-uri” a fost inclusa de canalul The Voice Global in lista celor cinci ”Outstanding Rock Auditions in The Voice Kids”.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: