Artistii rock ii aduc tribut lui Les Paul

de cristina_n

Artistii rock ii aduc tribut lui Les Paul

Ace Frehley, Slash, Joe Satriani, Steve Vai, Eddie Van Halen si multi altii au tinut sa spuna cateva cuvinte dupa aflarea mortii legendei care a fost Les Paul.

Iata ce spun acestia:

Slash (ex-Guns N Roses, Velvet Revolver): Les Paul a fost un exemplu de persoana care a trait o viata plina de satisfactii, munca si recompensa. Era plin de energie pozitiva. Ma simt onorat ca am fost acolo si am cantat cu el de-a lungul timpului.

Ace Frehley (ex-Kiss): Industria muzicala a pierdut o personalitate uriasa. Am fost foarte trist cand am aflat ca nu mai este printre noi. Am fost indeajuns de norocos sa il cunsoc ca prieten si sa il admir ca muzician.

Joe Satriani (Chickenfoot): A fost o inspiratie pentru noi toti. Nimeni nu-l va egala vreodata.

Steve Vai: A fost un geniu. Sunt foarte norocos deoarece am cantat cu el de doua ori. Era fermecator si iubea chitara cu pasiune.

John 5 (Rob Zombie, Marilyn Manson): Am petrecut alaturi de Les Paul una dintre cele mai frumoase zile din viata mea.

Eddie Van Halen (Van Halen): Les Paul a fost un pionier, un inovator si un prieten apropiat. A fost o onoare sa stau de atatea ori de vorba cu el despre chitari.

Alex Skolnick (TESTAMENT): Iti multumim pentru tot ce ai facut, Les!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: