Artistii scenei metal nu l-au convins pe Joko Widodo sa nu-i execute pe cei doi australieni

de Cristi Nedelcu

Artistii scenei metal nu l-au convins pe Joko Widodo sa nu-i execute pe cei doi australieni


Se stie foarte bine faptul ca Indonezia are o politica extrem de stricta atunci cand este vorba de traficul de stupefiante. Pedeapsa peuntru o astfel e fapta este condamnarea la moarte.

In ultiele luni, mai multe organizatii au incercat sa il convinga pe presedintele Joko Widodo sa opreasca executia a doi australieni care fusesera condamnati la moarte pentru trafic de heroina.

Faptul ca Widodo este un mare fan al muzicii metal, i-a facut si pe unii dintre cei mai de seama artisti sa ii trimita scrisori deschise acestuia prin care incercau sa il convinga sa revizuiasca decizia de a-i condamnala moarte pe Andrew Chan si Myuran Sukumaran. Printre acestia se numara Barney Greenway de la Napalm Death, Tony Iommi de la Black Sabbath si membrii Lamb of God.

Ultimul care a incercat sa faca acelasi lucru a fost Axl Rose care a trimis o scrisoare cu doar cateva ore inainte de momentul la care era programata executia.

Totul a fost in van insa, cei doi australieni, impreuna cu alti sase traficanti locali au fost executati de un pluton de tragere.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: