Artmania 2023 vine cu un line-up spectaculos

de Cristi Nedelcu

Artmania 2023 vine cu un line-up spectaculos


Editia a saisprezecea a festivalului ARTmania va avea loc intre 28-30 iulie 2023, in Piata Mare din Sibiu.Pe veteranii festivalului avem placerea sa-i informam ca stam zdravan in bocanci si anul acesta, urmand sa scriem istorie si in 2023 impreuna cu voi si cu unele dintre cele mai strasnice, adorate, polarizatoare nume ale rockului international. Printre trupele de anul acesta se vor afla Emperor, Samael, Pain of Salvation si multi altii. Cum v-am obisnuit, noaptea aprindem centrul Sibiului, iar ziua o petrecem savant la film, la muzeu si la expozitii.

Pentru cei care abia vor face cunostinta anul acesta cu noi, ARTmania este cel mai longeviv festival de rock din Romania, cu line-up divers si spectaculos de la un an la altul si cu una dintre cele mai unite si deschise comunitati din tara. Ne mandrim cu faptul ca festivalul nostru primeste cu bratele deschise rockeri de toate varstele din toata lumea.

De-a lungul anilor, pe scena festivalului au urcat o serie de artisti si de trupe importante, de la Steven Wilson, Peter Hammill, Serj Tankian si Devin Townsend, la Die Toten Hosen, Nightwish, Within Temptation, HIM, Tarja Turunen, The Gathering, The Sisters of Mercy, Anathema, Apocalyptica, Lacuna Coil, Helloween, Lacrimosa, Poets of the Fall sau Deine Lakaien, printre multi altii.

Biletele se gasesc in format electronic aici si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: