Asculta in premiera noua piesa semnata ULTRA TT: Sick Freak!

de Andreea Gherfi

Asculta in premiera noua piesa semnata ULTRA TT: Sick Freak!


Deja ne-am obisnuit cu faptul ca aparitiile controversatului Ultra TT sunt destul de rare, compensand insa acest fapt cu materialele audio sau show-urile deosebite cu care revine in peisajul muzical autohton atunci cand te astepti mai putin…

In 20 de ani de activitate muzicala, Ultra TT (Titi Balteanu) a socat mereu prin muzica si imaginea sa ce au fost mereu deosebite si unice in felul lor, reusind sa scoata din amorteala si cel mai blazat spirit. Oricum ar fi, nu poti ramane indiferent muzicii sale: ori iti place, ori o urasti!

In timp ce majoritatea artistilor autohtoni ce cocheteaza cu mainstream-ul, fac tot efortul pentru a se pozitiona cat mai cool si friendly in speranta ca poate poate vor intra in gratiile radiourilor si al televiziunilor, Ultra TT pare ca ignora total felul in care ar putea fi perceput in media, ramanand fidel propriului stil cu care i-a obisnuit pe cei care i-au urmarit si apreciat creatiile sale muzicale.

Cea mai noua piesa intitulata sugestiv 'Sick Freak', este produsa in sonoritati electro-metal, un stil dezvoltat de Ultra TT in ultimii ani si care face mare „deranj” la concertele sustinute de el in cadrul diferitelor festivaluri in care este invitat.

Va lasam sa va faceti infuzia zilnica de adrenalina, ascultand acesta noua creatie, neaparat cu volumul dat la maxim!

Il puteti urmari pe Ultra TT si pe paginile sale oficiale de facebook si instagram:

https://www.facebook.com/pages/Ultra-TT/210648755636847

https://www.instagram.com/ultra_tt/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: