Asculta noul single si vezi Campania de Colectare de Fonduri a trupei The Wax Road

de Cristi Nedelcu

Asculta noul single si vezi Campania de Colectare de Fonduri a trupei The Wax Road


Formatia The Wax Road, care a lansat recent doua single-uri si un videoclip, nu ne lasa sa asteptam prea mult si vine cu o noua piesa - "Midnight Girl".

Noul cantec, plin de energie, drive si pasiune te va face sa te misti dupa ritmul lui dinamic. Single-ul de fapt reprezinta un fusion intre Punk, Drum’n’Bass si Hard Rock, perfect pentru o plimbare nocturna in cautarea "fetei de la miezul noptii".

Anul acesta The Wax Road si-au propus sa realizeze albumul lor de debut si au decis sa implice direct fanii in acest proces. Incepand de azi, prin intermediul platformei www.indiegogo.com sustinatorii vor putea ajuta la colectarea fondurilor necesare pentru lansarea albumului.

Cei care vor contribui vor fi rasplatiti de trupa cu pachete speciale, care vor contine CD-uri, tricouri, bratari, si chiar seturi intregi cu accesorii din piele, concerte private, efecte pentru chitara handmade si multe altele. Cu banii stransi din vanzarea acestor pachete, trupa va finaliza inregistrarea albumului de debut.

Campania Indiegogo: https://www.indiegogo.com/project/preview/f1982fd6#/

Website: http://thewaxroad.com/

FaceBook: http://facebook.com/thewaxroad/



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: