Asculta o noua piesa STONED SCREAM, Pride Overdose

de George Lazar

Asculta o noua piesa STONED SCREAM, Pride Overdose


Stoned Scream au lansat o noua piesa, "Pride Overdose", disponibila mai jos. Piesa este extrasa de pe albumul de debut al trupei, "Chapter One: The Liquor Gospels".

Trupa Stoned Scream a fost fondata in vara anului 2011 de Colodiuc Alexandru Calin (Era Decay) si Galbau Adrian Claudiu (ex.: Shadowsong, Piatra). Am creat aceasta trupa din dorinta de a face ceva diferit pe scena metal din Romania, abordam un gen foarte putin intalnit in tara si anume Stoner/Sludge Metal.

Intentia nostra e cea de a readuce pe scena spiritul si energia muzicii trupelor de genul Pantera, Black Label Society, Down, Crowbar. In luna Noiembrie a anului 2011 am inceput intregistrarile pentru albumul de debut intitulat Chapter One: The Liquor Gospels ce va contine un numar de 10 piese. Suntem siguri ca trupa va avea succes, la nici 3 luni de la crearea paginii de Facebook a trupei am primit constant oferte, de la diferite bloguri, radio-uri si webzine-uri din strainatate, de recenzii ale albumului precum si invitatii in cadrul unor emisiuni radio.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: