Asiluum lanseaza in Control split-ul Mountain si Contorsionist

de Buvnitz

Asiluum lanseaza in Control split-ul Mountain si Contorsionist


Casa de discuri independenta Asiluum a lansat un split CD intre Mountain si Contorsionist. Lansarea fizica are loc astazi in club Control din Bucuresti.

Un comunicat oficial anunta:

Pe omul din spatele Mountain il stiti deja probabil ca membru in Semiosis, o alta trupa lansata de Asiluum sau din celalalt proiect al sau mai vechi, Candlestickmaker.

Contorsionist nu mai are nevoie de prea multe introduceri, el avand deja lansate la Asiluum nu mai putin de doua releasuri, ultimul dintre ele, “Starkiller“, concurand cu lejeritate la albumul electro al anului.

Totodata fiind un workaholic prin excelenta este deja cunoscut pentru inca un proiect, Montgomery Clunk, proiect ce se va lansa la doar 5 zile diferenta, la labelul Error Broadcast.

De ce caseta? Poate datorita amintirii vremurilor in care faceam schimburi de casete sau ascultam cap coada albumele procurate cu greu. Vremurilor sunetului precar, infundat si de multe ori greu descifrabil.

Asadar scoateti din debara casetofonul, volumul la 10 si dati play.

Lansarea virtuala a avut loc in data de 8 noiembrie pe www.asiluum.com iar astazi, pe 9 Noiembrie, va avea loc si lansarea fizica impreuna cu un concert special.

Primii 30 ajunsi la concert vor primi gratis splitul “Mountain & Contorsionist”!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: