Astazi, 1 Aprilie, are loc finala Jaxx Rock Battle

de Cristi Nedelcu

Astazi, 1 Aprilie, are loc finala Jaxx Rock Battle


Nu, nu este pacaleala de 1 Aprilie. Astazi, de la ora 20:30 are loc marea finala Jaxx Rock Battle.

Aceasta se va tine in Garajul cu Rock din Cluj, pe strada Emil Isac Nr. 25.

Trupele care au ajuns in finala sunt Altfive, Riotmonk, Gecko, Rattlejack si Baby Elvis. Jaxx Rock Battle se afla deja la a 3-a editie, scopul principal fiind promovarea formatiilor tinere.

Cei care vor participa la eveniment vor primi pe langa baratara de acces si talonul de vot. Trupele sunt trecute in ordinea intrarii pe scena. Pentru ca un buletin de vot sa fie valid trebuie sa acordati puncte fiecarei trupe in parte.

Nu puteti sa acordati tot punctajul pentru trupa preferata!

In ordinea preferintelor acordati 5 puncte la trupa care v-a placut cel mai mult si tot asa in ordine descrescatoare a preferintei voastre.

Taloanele de vot se strang doar dupa ce a terminat de cantat ultima trupa din concurs, fiecare formatie avand aproximativ 15 minute la dispozitie pe scena. Intrarea la eveniment este de 15 lei.

Votul final al trupelor se calculeaza procentual, dupa urmatorul algoritm: 50% vot juriu, 50% vot public.

Punctajul adunat de la juriu si public se comunica in seara evenimentului si se va desemna astfel marea castigatoare a premiului de 1000 Euro!

Evenimentul va fi marcat si de un concert cu The Backtrackers, formatie ce interpreteaza piese rock clasice de la formatii precum AC/DC, Guns n' Roses, ZZ Top sau Billy Idol.

Event Facebook



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: