Astazi se lanseaza noul album Pentakill: Lost Chapter

de Cristi Nedelcu

Astazi se lanseaza noul album Pentakill: Lost Chapter


#8 septembrie. Astazi se scrie noul capitol Pentakill!

Dupa cum am anuntat in ultimele zile, astazi, 8 septembrie, va fi lansat mult asteptatul album Pentakill "III: Lost Chapter".

Lansarea va fi marcata printr-un concert virtual interactiv care va avea loc la ora 23:00 si va fi sustinut pe platforma Wave. Cei care se vor inscrie in platforma, vor fi repartizati la una dintre cele trei echipe sub semnul unuia dintre zeii Metalului - CEL ADANC, CEL NEMURITOR SAU CEL NEBUN, iar apoi se vor lupta alaturi de echipa lor pentru castigarea bataliei.

Poze Poze pentru articole - Lansare Penta

Fanii vor asculta in premiera intregul material semnat Pentakill, ulterior acesta urmand sa fie disponibil pe principalele platforme de streaming.

Pentakill este exponentul principal al universului muzical din League of Legends, iar cei din spatele celebrului joc au tratat aceasta calatorie muzicala cu profesionalismul cu care si-au obisnuit fanii si in celelalte domenii conexe League of Legends.

Noul album il aduce in universul Pentakill pe Viego, exponentul unui sunet nou si haotic in Metal. De altfel, firul epic al albumului urmareste cum Viego, deghizat in prieten, ii corupe pe ceilalti pentru a dezlega misterele din spatele unei apocalipse iminente.

Poze Poze pentru articole - Lansare Penta

In comparatie cu Pentakill, trupa lui Viego nu este cunoscuta. Membrii sunt invaluiti in mister, Viego fiind frontman-ul indiscutabil. Acesta vrea sa schimbe fata metalului cautandu-si forta creatoare dincolo de timp si spatiu, dorind sa aduca elemente noi care sa perfectioneze tot ce inseamna Metal.

Pe langa deja cunoscutii Jorn Lande si Noora Lauhimo cu care ne-am obisnuit deja, salutam prezenta a doi membrii Periphery care au luat parte la inregistrarea albumului. Este vorba de Adam Nolly Getgood si Per Johansson. Acestora li s-au alaturat si Telle Smith de la The World Alive si Benjamin Ellis de la Bloodshot. Ultimul, dar nu cel din urma pe care il vom putea asculta pe album, este binecunoscutul violonist Ray Chen.

Pentakill devine astfel o formatie prin care si-au pus amprenta artisti de top ai industriei muzicale internationale. Au reusit sa transforme o idee, intr-un adevarat fenomen. Pe langa muzica, avem un intreg univers, cu propria poveste si cu prorpiile relatii si interactiuni.

In viitor aceasta poveste va continua, se va dezvolta, iar universul Pentakill va deveni din ce in ce mai detaliat. Noul album va contribui la aceasta expansiune a universului pentru ca atat muzica, cat si versurile au o poveste de spus.

Acum, ne ramane doar sa descoperim povestea din spatele fiecarei piese. Si, nu uitati, astazi, 8 septembrie, la ora 23:00 avem concertul virtual pe platforma Wave!

https://live.wavexr.com/pentakill?utm_source=alert&utm_medium=press&utm_campaign=pk&utm_content=poster



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: