Atac terorist in Franta la un concert Eagles of Death Metal

de Morrison

Atac terorist in Franta la un concert Eagles of Death Metal


Un atac terorist a avut loc noaptea trecuta in Paris in locatia de concerte Bataclan unde trupa americana Eagles of Death Metal sustinea un concert.

La o jumatate de ora de la inceperea concertului mai multe persoane au luat ostatici iar cand fortele de ordine au sosit au inceput sa traga in cei din jurul lor timp de peste 10 minute. Cel putin 112 persoane au fost ucise dintre cele 1000 de persoane aflate inauntru.

Un supravietuitor a declarat pentru CNN ca atacatorii nu erau mascati si stiau foarte bine ce fac. De asemenea, erau foarte tineri.

Eagles of Death Metal sunt o trupa de blues/desert/garage rock din SUA formata in 1988 de Jesse Hughes si Josh Homme (Queens of the Stone Age). Din informatiile pe care le avem, artistii americani au supravietuit tragediei. Mebri din trupa Deftones se aflau in locatie dar au iesit cu 15 minute inainte de masacru. Trupa urma sa sustina 3 concerte la rand incepand cu 14 noiembrie in aceeasi locatie.

Atacul a facut parte dintr-o serie de 7 care au avut loc noaptea trecuta in Paris atat la concetul din Bataclan cat si la Stade de France si in alte locuri publice. Pana in moementul de fata presa vorbeste de 129 de decese..

Suntem alaturi de familiile victimelor si ne rugam pentru cei raniti si pentru cei care nu mai sunt printre noi..

Artistii straini si-au postat mesajele de condoleante pentru victime ..



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: