Au incetat cercetarile penale impotriva solistului Rammstein cu privire la savarsirea unor infractiuni de natura sexuala

de Cristi Nedelcu

Au incetat cercetarile penale impotriva solistului Rammstein cu privire la savarsirea unor infractiuni de natura sexuala


Till Lindemann, solistul Rammstein a fost cercetat de autoritati cu privire la savarsirea unor infractiuni de natura sexuala- mai exact de agresiune sexuala. Politia germana incepea investigatia in urma unei plangeri efectuata de o fana a formatiei insa in acest moment cercetarile penale au incetat.

Pe 15 iunie politia germana a deschis o investigatie cu privire la acuzatii de agresiune sexuala contra lui Till Lindemann, solistul trupei Rammstein. Plangerea care a stat la baza cazului a fost depusa de Shelby Lynn, o fana a trupei din Irlanda de Nord. Aceasta a declarat initial pentru BBC ca i s-a parut ca i s-a pus ceva in bautura si ca a fost "recrutata" pentru a intretine relatii sexuale cu trupa.

Lindemann a negat toate acuzatiile si a apelat la avocatii sai. Shelby Lynn, in varsta de 24 de ani a povestit pe Twitter ca Rammstein are un rand special la concerte unde se afla fane recrutate pentru a merge la petreceri speciale care au loc dupa show. Asta s-a intamplat la concertul din Lituania din mai 2023, insa Lynn a plecat de acolo, realizand ca ceea ce se intampla nu este in regula. In putinul timp petrecut acolo Shelby Lynn a declarat ca i s-a pus ceva in bautura si ca solistul Rammstein a reactionat agresiv cand a fost refuzat de catre fana.

Pe final de luna iunie autoritatile din Lituania au renuntat la propria investigatie locala cu privire la concert. Intre timp aparusera in Germania doua petitii semnate de 100.000 de persoane care solicitau anularea urmatoarelor show-uri Rammstein.

In august 2023 autoritatile germane au oprit la randul lor investigatiile impotriva solistului deoarece nu s-au gasit dovezi clare cu privire la abuz si agresiune. Procurorii de la Parchetul din Berlin afirma ca nu exista dovezi in aceasta privinta si nici marturii reale de la victime.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: