"Avatar" a deschis seria weekend-urilor cu filme in aer liber la Costinesti

de Chaos Lore

A inceput la Costinesti StudentFilmWeekend, cu proiectii de filme in aer liber. 1 000 de spectatori au fost atrasi de ideea de a viziona filme blockbuster intr-o atmosfera inedita, cu zgomotul valurilor in fundal. Evenimentul a adus o nota de originalitate in peisajul distractiilor de pe litoral si a fost extrem de bine primit de turistii veniti in vacanta din toate colturile tarii.

StudentFilmWeekend se va desfasura in perioada 23 iulie – 29 august, in fiecare seara de vineri, sambata si duminica. Vor rula “Avatar”, “Inglorious Basterds”, “Old Dogs”, “Marley & Me”, “Sherlock Holmes” si “The Ugly Truth”. Proiectiile vor avea loc in piateta Radio Vacanta, de langa Obelisc, incepand cu ora 21.30. Intrarea este libera, accesul fiind permis tinerilor peste 18 ani.

Poze Avatare Rock Hi5, Facebook, YM - PozeMH - Poza Costinesti Student film Weekend

Programul evenimentului este disponibil pe www.studentfilmweekend.ro. Intrarea este libera, dar rezervata persoanelor peste 18 ani! Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Costinesti si cu sprijinul Ursus Breweries, Lay’s si StudentBank.ro - powered by Raiffeisen Bank.

Va asteptam din nou la film pe malul marii, incepand de vineri seara.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: