Avenged Sevenfold au discutat despre un noul album care va iesi in 2023

de Cristi Nedelcu

Avenged Sevenfold au discutat despre un noul album care va iesi in 2023


In septembrie 2022, bateristul Brooks Wackerman a declarat intr-o postare pe Instagramul sau ca discul nou al trupei Avenged Sevenfold a fost terminat, dar avand in vedere cat de mult s-a discutat despre el, trupa a decis sa astepte si sa nu il lanseze inca. Anuntul oficial inca nu a fost facut, dar la o simpla cautare pe internet regasim informatii despre site-ul Avenged Sevenfold si despre faptul ca „Noul album va fi lansat in 2023”.

Mai mult decat atat, trupa a trimis fanilor pachete speciale care includ teaser-uri pentru noul album. Un fan din fan clubul Deathbeats al trupei a incarcat un videoclip cu o cartela cu logo-ul trupei langa o clepsidra, iar anul 2023 este scris pe spate langa o ilustratie cu flori. Pe fundal se vede un item de merch, portocaliu, iar fanul i-a etichetat pe membrii trupei in tweet, ceea ce a atras atentia liderului trupei M. Shadows.

„It's a beautiful morning, it's a beautiful day... everybody is smiling in a beautiful way" a fost raspunsul solistului.

Nu este clar daca persoana respectiva a achizitionat sau nu pachetul de produse pe cont propriu sau daca a fost trimis membrilor clubului lor, Deathbats. Cu toate acestea, Shadows a scris despre un „exclusive care package” intr-un tweet separat, mentionand ca membrii fan clubului le pot achizitiona acum online prin intermediul site-ului fan clubului. Site-ul este deschis vizitatorilor, insa apare specificatia clara ca „the hidden secrets” ale clubului sunt disponibile doar pentru membri.

Astfel, inca nu se stie sigur daca pachetul misterios are vreo legatura cu Deathbats Club, dar cel putin stim ca sequelul filmului The Stage din 2016 va fi lansat anul viitor cu siguranta.

Aici regasiti tweetul despre subiect. Raspunsul lui M. Shadows se regaseste aici.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: