Barack Obama aduce laude tarilor care promoveaza muzica heavy metal

de Andreea Gherfi

Barack Obama aduce laude tarilor care promoveaza muzica heavy metal


Pe data de 13 Mai, presedintele Americii, Barack Obama, i-a avut ca invitati la Casa Alba pe cativa dintre liderii tarilor Danemarca, Islanda, Suedia, Norvegia si Finlanda.

Adresandu-se presedintelui finlandez, Sauli Niinisto, Obama a tinut neaparat sa aduca in discutie faptul ca Finlanda are cele mai multe trupe heavy metal pe cap de locuitor din intreaga lume si, totodata, si unul dintre cele mai bune sisteme de guvernamant.

"I do wanna point out that Finland has perhaps the most heavy metal bands in the world per capita and also ranks high on good governance. I don't know if there's any correlation there." a declarat Barack Obama.

Finlanda are nici mai mult, nici mai putin de 54 de formatii metal per 100.000 de locuitori, plansandu-se in fruntea tuturor tarilor din intreaga lume. Finlanda este urmata de Suedia si Norvegia care au in medie 27 de formatii metal la 100.000 de locuitori.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: