BEHEMOTH pregatesc un real ritual pentru evenimentul de livestream Outliving Christ ce va avea loc in aprilie 2024

de Cristi Nedelcu

BEHEMOTH pregatesc un real ritual pentru evenimentul de livestream Outliving Christ ce va avea loc in aprilie 2024


BEHEMOTH se pregatesc sa scoata la suprafata raritati ale trupei, special pentru evenimentul de livestream Outliving Christ ce va avea loc in aprilie 2024.


Titanii polonezi de metal, Behemoth, pregatesc un ritual special pentru luna aprilie. Numit „Outliving Christ”, acest eveniment live – care va avea loc la Grande Salle de la Philharmonie de Paris din Franta– promite sa scoata la iveala comori obscure si imnuri uitate din domnia trupei de peste 30 de ani de muzica.

Trupa declara: “We are planning a very special show of deep cuts from the catalogue, and so looking forward to adding salt to the stigmata as we celebrate our Outliving Christ!".

Regarde Les Hommes Tomber vor canta in deschiderea evenimentului iar intregul spectacol va fi transmis in direct la nivel global in parteneriat cu Arte Concert, aducand infernul live direct in casa fanilor formatiei. Pregatiti-va sa va bucurati de niste piese uitate si rare ale formatiei si poate chiar presarate cu elemente de thrash, elemente originare ale trupei.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: