Beraria H crede in Berea Artizanala

de Cristi Nedelcu

Beraria H crede in Berea Artizanala


Beraria H, cea mai mare berarie din Sud-Estul Europei, cu un capital 100% romanesc, lanseaza marca de bere proprie denumita, cum altfel, decat BEREA H. Este vorba de o bere artizanala produsa local dupa o reteta unica. Berea H va fi comercializata incepand cu luna Mai, fiind disponibila zilnic doar la Beraria H.

Berea H, completeaza oferta de bere din Beraria H cu ceea ce foarte multi dintre clienti, precum si proprieterii, isi doreau: O bere 100% romaneasca, artizanala, proaspata si corecta. Ce inseamna bere artizanala? Ei bine exista mai multe criterii dar cele mai importante sunt: retetele originale, cantitatile mici datorate capacitatii mici de productie si un puternic factor de implicare umana in toate operatiunile.

Aceasta este Berea H, o bere facuta nu doar dupa retete traditionale ci si de maini traditionale. Este facuta la poalele muntelui, cu apa proaspata, malt din orz adevarat, hamei verde parfumat, multe zambete si multa pasiune. O bere cu adevarat locala, facuta de oameni pentru oameni, la o scara mica si cu mult chef de viata.

„Fiind locatia HoReCa cu cel mai mare volum de bere vandut, estimat la peste 1.000.000 de beri pe an, ne-am dorit sa oferim inapoi acestei comunitati, acestor oameni pasionati de bere ce incearca in mod constant sa isi prezinte produsele, dar care datorita bugetelor mici nu reusesc sa patrunda in piata intr-un mod adecvat. Ne simtim responsabili fata de iubitorii de bere, fata de aceasta cultura a berariilor, din care de altfel facem parte. In ultimii ani berea a devenit din ce in ce mai putin locala si din ce in ce mai mult legata de companiile internationale. Am vrut sa aducem o bere expresiva, o bere definitorie pentru aceasta categorie a microberariilor si a berii artizanale, Berea H, produsa in colaborare cu Fabrica de Bere Buna din Maneciu judeul Prahova.” a declarat Vlad Dumitru, Director General Beraria H. Proiectiile sunt ca Berea H sa atinga un prag de minim 15% din volumul total de bere vanduta.

Lansata in septembrie 2014 cu o investiie de 3 milioane de euro, Beraria H este situata in parcul Herastrau din Bucureti, fiind totodata cea mai mare berarie din sud-estul Europei. In Oraul cu Chef de Viaa se organizeaza anual cel mai mare numar de evenimente de anvergura pentru toi amatorii de distracie: de la spectacole de cabaret i magie, pana la propriul festival de rock (Oktober Rocks!) i concerte cu artistii in voga din Romania si din strainatate, indiferent de stilul muzical.

Initiativa antreprenoriala sprijinita de Vlad Dumitru, Iulian Stanciu si Ioana Iancu atrage un numar de 4.000 de clieni in zilele de varf i este detinatoarea Premiului Food & Bar 2014 pentru cea mai buna locatie nou deschisa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: