BestMusic Live / METALHEAD alaturi de iaBilet.ro lanseaza un proiect pilot: FLEX

de Cristi Nedelcu

BestMusic Live / METALHEAD alaturi de iaBilet.ro lanseaza un proiect pilot: FLEX


Multi clienti ne-au spus ca ar cumpara bilete din timp la evenimente dar nu stiu ce vor face peste 4-6-8 luni, daca vor fi plecati in vacanta in perioada respectiva, daca vor putea sa-si ia concediu sa vina din Provincie la Bucuresti la un eveniment sau daca nu vor putea sa participe la concerte din motive medicale.

Asa ca am inventat , adica o optiune suplimentara pe care o puteti alege atunci cand comandati bilete de pe iabilet.ro la evenimentele BestMusic Live / METALHEAD.

Daca proiectul pilot va fi un succes atunci iaBilet.ro va oferi optiunea si altor organizatori de evenimente cu care lucreaza si care doresc sa se inroleze oferind spectatorilor lor aceasta optiune.

Daca achizitionezi serviciul (adica 3% extra platiti pe bilet), poti renunta la bilet/e cu maxim 72 de ore inainte de ziua in care are loc evenimentul si primesti inapoi integral toata suma platita pentru biletul la care renunti, in 5 zile lucratoare, mai putin contravaloarea serviciului si a comisioanelor suplimentare achitate, precum pretul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet etc.

Daca vei face cererea de refund prin iabilet.ro/retur fara a respecta termenul de 72 de ore, atunci cererea ta va fi procesata in conformitate cu termenii si conditiile standard iabilet.ro/terms

Daca evenimentul este reprogramat atunci ramane valabil automat pentru noua data a acestuia. Daca evenimentul este anulat de catre organizator, atunci se aplica termenii si conditiile standard ale iabilet.ro si ale organizatorului. este o protectie suplimentara pentru situatia in care evenimentul are loc, dar tu nu mai poti participa si iti doresti banii inapoi. Sumele de bani achitate cu titlu de pret pentru serviciul nu se returneaza ca urmare a renuntarii la biletele pentru care a fost achizitionat.

Optiunea este deja activa pe toate evenimentele BestMusic / METALHEAD:

https://bilete.bestmusic.ro

https://bilete.metalhead.ro



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: