Beth Ditto a fost vedeta unei seri de striptease

de cristina_n

Beth Ditto a fost vedeta unei seri de striptease

Componentii formatiilor The Strokes si Klaxons au luat parte la un show incendiar de striptease, care a avut-o ca vedeta pe nonconformista Beth Ditto, solista Gossip.

Beth le-a oferit chiar si un dans in poala unor componenti ai trupelor rock prezente, favorizandu-l in special pe Stefan Halperin, bateristul The Klaxons. Vom reveni in curand cu imagini.

Beth Ditto, solista formatiei Gossip, care a primit recent premiul pentru cea mai nonconformista solista indie rock, a anuntat ca are de gand sa apara pe scena la viitoarele concerte costumata in...purcica.

"Cred ca adevarata mea personalitate este una porcina", spune Beth, care spera sa puna fricosii pe fuga, atunci cand va purta si un tricou cu inscriptia "Sunt contaminata!".

Beth Ditto a fost declarata in 2007 Cea mai indrazneata solista rock, si a fost nominalizata la categoria Cei mai sexy artisti, deoarece a revolutionat lumea modelingului, aratandu-si dimensiunile nonconformiste si declarandu-si deschis orientarea sexuala.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook