Biletele la concertele anulate sau reprogramate pot fi refolosite ca vouchere

de Cristi Nedelcu

Biletele la concertele anulate sau reprogramate pot fi refolosite ca vouchere


Conform celor de la Agerpres si declaratiilor de presa sustinute de Guvernul Romaniei, s-a decis ca biletele pentru spectacolele care nu au mai putut fi tinute din cauza pandemiei COVID-19 vor putea fi refolosite fie la show-urile reprogramate fie la alte evenimente culturale ca vouchere cu termen de valabilitate.

Anuntul a fost facut joi, 14 Mai 2020, de catre vicepremierul Raluca Turcan. Iata mai jos ce a declarat vicepremierul:

"Industria de spectacole a fost foarte grav afectata de aceasta criza sanitara si am introdus o serie de reglementari menite sa o sustina. Am instituit in felul acesta posibilitatea refolosirii biletelor deja achizitionate si transformarea acestora pentru acelasi spectacol amanat pentru alta data sau, in cazul in care nu mai este posibila amanarea spectacolului, pe baza de vouchere, pentru alte evenimente culturale organizate de catre cei care au vandut aceste bilete"

Raluca Turcan a mai adaugat ca daca pe parcursul unui an aceste bilete nu au putut fi folosite, atunci contravaloarea in bani a acestora va fi returnata cumparatorilor.

Conform Ordonatei de Urgenta a Guvernului Romaniei din 14 mai 2020, daca nu puteti fi prezenti in 2021 la un concert anulat sau amanat, daca organizatorul decide, puteti alege sa cereti refund in termen de 30 de zile (de la anuntul facut de orgaizator) pentru acest eveniment urmand pasii de site-ului de ticketing. Primiti cu aceasta ocazie un voucher egal cu contravaloarea sumei platite pe bilete iar acest voucher este valabil pana pe 30 septembrie 2021. Cu acesta puteti cumpara bilete la orice concert sau festival organizat de acel organizator, concert sau festival deja anuntat sau care urmeaza a fi anuntat in viitor. Vouchere sunt "cu rest" asa ca le puteti folosi pentru a cumpara bilete la mai multe concerte, dupa fiecare utilizare primind un alt voucher pentru diferenta.

Daca nu veti folosi acest voucher pana pe 30 septembrie 2021, puteti cere refund si veti primi banii platiti inapoi prin metoda de plata folosita de dumneavoastra.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: