Se pun in vanzare biletele la concertul Bon Jovi!

de Chaos Lore

Se pun in vanzare biletele la concertul Bon Jovi!


Bon Jovi ajung anul acesta la Bucuresti, iar vineri, pe 4 februarie, se pun in vanzare biletele pentru concertul din 10 iulie pentru cei din fan club, anunta Stirileprotv.ro.

Bon Jovi concerteaza pe 10 iulie Bucuresti, in Piata Constitutiei. Biletele se pun in vanzare pe 4 februarie pentru cei din fanclub, iar pe 5 februarie sunt accesibile tuturor.

Biletele se gasesc exclusiv in reteaua Eventim. Categoriile de bilete sunt:

VIP - 479,3 lei
Tribuna - 372,8 lei
Golden Circle - 298,2 lei
Normal Circle - 186,4 lei
Peluza Parlament - PROMO! - 138,5 lei pentru primele 2000 bilete
Peluza Parlament - 159,8 lei dupa epuizarea biletelor la pret promotional

Anuntat la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, concertul trupei americane este unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale ale anului. Desi initial fusese anuntata pentru 8 decembrie 2010 punerea in vanzare a tichetelor a fost amanata pentru ultima zi a lunii ianuarie 2011.

Formatia Bon Jovi s-a nascut la New Jersey (SUA), in urma cu 27 de ani. De-a lungul timpului, Bon Jovi a vandut peste 130 de milioane de albume in toata lumea. Dintre piesele de rezistenta ale grupului putem aminti: "Livin’ On A Prayer", "It’s My Life", "Always", "You Give Love A Bad Name", "Wanted Dead Or Alive".



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: