Bistrita isi face loc pe harta festivalurilor din Europa

de Cristi Nedelcu

Bistrita isi face loc pe harta festivalurilor din Europa


Bistrita, o surprinzatoare destinatie rock in Nordul Transilvaniei! Cu Sepultura, HammerFall, Evergrey si multi altii, Bistrita isi face loc pe harta festivalurilor din Europa!

Bistrita este una dintre cele sapte cetati medievale din Transilvania care a facut istorie prin legendele ei, peisajele idilice si farmecul cladirilor care stau in picioare de sute de ani. Dar ce-ar fi daca ati afla ca acest colt de tara din nordul Transilvaniei devine, incet, incet, o importanta destinatie pentru iubitorii muzicii rock din Europa si nu numai! Bistrita, un oras plin de istorie si farmec gazduieste un spectaculos festival de muzica rock, WTF - Way Too Far Rock Festival!

De-a lungul anilor, acest pitoresc oras a fost gazda unor evenimente culturale variate, dar acum isi croieste drum catre sufletele ascultatorilor de muzica rock din intreaga lume si se bucura sa gazduiasca unul dintre cele mai asteptate festivaluri rock din zona.

An de an, Way Too Far Rock Festival aduna mii de rockeri din Romania si din toate colturile lumii, dornici sa se bucure de concerte extraordinare, sa creeze amintiri si sa-si impartaseasca pasiunea pentru muzica lor preferata aici, in Poarta Transilvaniei, cum este supranumit judetul Bistrita-Nasaud.

Dupa ce, anul trecut, Way Too Far Rock Festival a adus la Bistrita Within Temptation, Gotthard, Katatonia si o multime de trupe din diverse tari, vine, si anul acesta, cu o lista de trupe care fac inima oricarui rocker sa bata mai tare!

Sepultura, HammerFall si Evergrey sunt trupele cap de afis, anul acesta, la Way Too Far Rock Festival. Pasionatii de rafale sonore puternice si energie debordanta ii vor putea vedea pe scena, la Bistrita, pe acesti artisti de renume mondial, adevarate legende in industria muzicala rock, dar si alte trupe din Regatul Unit, Bulgaria, Malta, Grecia si chiar Azerbaidjan.

Bilete exclusiv prin IaBilet.ro aici!

Evenimentul va avea loc in perioada 25-27 august 2023, in Parcul Industrial Bistrita Sud, care se va transforma, timp de trei zile, intr-un parc de distractii cu roata panoramica, food court, zone de activare, produse specifice industriei rock, inclusiv articole de merchandise ale trupelor invitate in festival.

Pe langa impresionanta scena principala, o scena de touring precum cele ce asigura productiile la marile festivaluri rock din lume, participantii la eveniment vor avea parte si scena secundara, Hala Rock, unde vor putea petrece pana in zori.

Va exista o linie speciala de autobuz din municipiul Bistrita spre locul de desfasurare a festivalului. De asemenea, toti posesorii de bilete si abonamente vor avea acces la campingul amenajat in zona.

Way Too Far Rock Festival, o explozie sonora ce nu poate fi trecuta cu vederea!

Cu un nume ce emana dorinta de a depasi limitele si invita la o calatorie in indepartatul nord al Transilvaniei, Way Too Far Rock Festival nu este doar despre muzica, ci si despre comunitate si crearea unor standarde inalte umane si culturale. Festivalul reuneste pe aceeasi scena trupe rock consacrate, alaturi de trupe talentate aflate la inceput de drum, din Romania si din strainatate. Datorita abordarii sale eclectice, festivalul ofera o paleta larga de subgenuri rock, de la clasic la alternativ, de la hard rock la metal si multe altele, acoperind toate gusturile si aducand unitatea printre rockeri!

Organizatorii festivalului se straduiesc, la fiecare editie, sa creeze o atmosfera captivanta in care fanii sa se conecteze, pe deplin, cu lumea muzicii rock. Acestia se asigura, de fiecare data, ca productia este una de exceptie si ca participantii au acces la sisteme de sunet de top, efecte vizuale impresionante si o configuratie dinamica a scenei care imbunatateste experienta generala.

Asadar, daca esti un iubitor al muzicii rock si vrei sa traiesti o experienta de neuitat intr-un peisaj pitoresc al Transilvaniei, Way Too Far Rock Festival din Bistrita este evenimentul pe care nu trebuie sa-l ratezi. Cu HammerFall, Sepultura, Evergrey si multe alte surprize pe scena, vei fi purtat intr-o calatorie muzicala ce iti va ramane in inima pentru totdeauna. Pe langa concertele memorabile, Way Too Farc Rock Festival ofera si oportunitatea de a cunoaste alti iubitori de muzica rock, creand astfel o comunitate unita de aceeasi pasiune. Orasul Bistrita intampina cu bratele deschise oaspetii festivalului, oferindu-le atmosfera sa primitoare, gastronomia bogata si istoria sa fascinanta.

Cu organizatori dedicati si pasionati, festivalul se asigura ca experienta fiecarui participant este una de neuitat. De la productia spectaculoasa pe scena pana la zona de activitati si optiunile de mancare si bautura, totul este gandit cu atentie pentru a oferi o experienta completa.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Bistrita si a Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, prin Centrul Judetean pentru Cultura. De asemenea, este sustinut de DIGI Romania si beneficiaza de vizibilitate pe DIGI24, DIGI FM, Pro FM si in magazinele DIGI din Romania.

Sponsori: Hell, Liliac, Neumarkt

Parteneri media: Metalhead, Let’s Rock Romania, Rock Monsters Romania, Zile si Nopti, Info Bistrita, Prajitura cu Piper, Bistrita FM, Radio de BiNe, Hai cu Link.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: