Black Metal Brewery face bere pentru fanii metal

de Cristi Nedelcu

Black Metal Brewery face bere pentru fanii metal


Black Metal Brewery a scos pe piata trei sortimente de bere, Yggdrasil - 6%, Will-O’-The-Wisp - 6.6% si Blood Revenge - 6.6%. Jaan Ratsep, cel din spatele acestei idei spune despre primele 3 sortimente de bere ca sunt ca primul EP al unei formatii, urmand ca un album intreg de beri sa fie lansat cat de curand.

Cele trei tipuri de bere au primit review-uri pozitive atat din partea fanilor metal cat si din partea degustatorilor profesionisti de bere. Momentan acestea sunt distribuite in Scotia si in nordul Angliei, urmand ca in curand sa se gaseasca peste tot in Regatul Unit.

Afacerea a inceput acum 1 an si 6 luni intr-o ferma din apropiere de Edinburgh. Ratsep, care este chitarist intr-o formatie de metal, a declarat ca exista multe asemanari intre metal si bere. "Ambele trebuie sa fie indraznete, necompromise in calitate si duritate"

Acesta continua: "Muzica si bautura au mers mana in mana de-a lungul istoriei, iar metalul avea nevoie de o bautura pe masura."

Momentan se fac demersuri pentru ca berea sa fie prezenta la cat mai multe festivaluri de metal din vara aceasta.

Poze Poze pentru articole - BM brewery



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: