Blues Pills loveste topurile europene

de Alin Pildner

Blues Pills loveste topurile europene


Dupa ce a intrat in topuri, ocupand in unele tari pozitii fruntase, albumul de debut Blues Pills are parte de un succes rasunator si in Germania, fiind vorba de primul newcomer sub egida Nuclear Blast care se bucura de o asemenea apreciere.

Blues Pills
inseamna doi americani din Iowa (Zack Anderson - bas si Cory Berry - tobe), Dorian Sorriaux - un chitarist francez in varsta de numai 19 ani, si incantatoarea Elin Larsson - o solista suedeza care intregeste un grup absolut extraordinar, parca venit direct din anii 60-70.

Cu un album de debut self-titled lansat luna trecuta, o multime de concerte si un prim videoclip, Blues Pills readuc in prezent muzica de calitate pe care multi o credeau pierduta in urma cu zeci de ani, prezentand sonoritari blues-rock de mare clasa, cu adevarat incredibile in contextul muzical al mileniului III.

Mai jos puteti urmari primul clip video al trupei - High Class Woman. Vizionati-l si spuneti-ne ce parere va fac Blues Pills.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: