Bossferatu se pregatesc sa lanseze piesa "Nocturn"

de Cristi Nedelcu

Bossferatu se pregatesc sa lanseze piesa


Bossferatu lanseaza piesa “Nocturn”. Bossferatu este o trupa de post punk / darkwave din Cluj Napoca. Trupa a inceput in iarna anului 2021, stabilindu-si componenta actuala in 2022. Dan Barbu (bas, voce) si Teodor Paval (chitara, voce) au scris, inregistrat, mixat, masterizat si lansat in toamna 2022 albumul debut Bossferatu, “Undead Again”. Albumul a fost promovat cu o serie de concerte in Cluj si Oradea, iar in vara 2023 au inceput sa lucreze la un album nou. Cu un sound si estetica perfectionata in urma experientei adunate, Bossferatu se pregateste sa prezinte “Nocturn”, noul single, ca video pe Youtube si pe toate platformele de streaming.

“Nocturn” este definitorie pentru sound-ul Bossferatu: un amestec intre post punk-ul aniilor 80, darkwave, post punk-ul modern est-european si ocultul urban, o piesa alerta, melancolica si sincera in dezvaluirea unor emotii desprinse din ego.

Single-ul este varful icebergului, urmeaza un album full-feature ce va fi lansat pe sfarsitul anului 2023. Album care se apropie semnificativ de lumea autohtona, underground, interioara. Cei doi vampiri canta piese despre tragedia decesului, sfarsitul lumii, inchisoarea inconstientului, regretul persistent, distantarea de cotidian.. Un album de post punk romanesc get beget.

Puteti asculta chiar acum albumul lor de debut, “Undead Again”, iar din 1 Octombrie single-ul nou, “Nocturn”. Pentru promovarea piesei au planificate mai multe concerte in Octombrie si Noiembrie in Timisoara, Arad, Oradea, Cluj, Baia Mare, etc.

Puteti gasi trupa pe Spotify, TikTok si Instagram.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: