Brasovenii de la Quantiq promit un show de exceptie la Festival Of Dreams

de saint

Brasovenii de la Quantiq promit un show de exceptie la Festival Of Dreams


Peisajul rock din Brasov are in componenta o noua trupa care promite fapte mari in viitor. Avand in componenta muzicieni foarte tineri cu varste cuprinse intre 16 si 19 ani, trupa rock QuantiQ fiinteaza de aproximativ doi ani iar in prezent, gratie orelor de repetitii, se pregateste deja pentru iesiri in public de anvergura din ce in ce mai mare.

In primele momente ale existentei, QuantiQ a pornit ca un proiect de incercare al primilor trei membrii ai sai, Vlad Stefan Paduraru (clape si voce), Horia Gheorghe (voce, chitara solo) si Sergiu Crisan (tobe). Curand, celor trei li s-a alaturat si basistul Mihai Radulescu iar dupa aproximativ un an de la debutul proiectului, brasovenii au inregimentat inca un coleg, talentatul chitarist Robert Cotoros care a adus trupei un plus de forta si de tehnicitate.

QuantiQ canta in prezent creatii proprii atat la nivel de muzica si texte cat si la nivel de aranjamente muzicale. Stilul QuantiQ este un hard-rock foarte placut, cu accente de alternative/progressive, pe alocuri gothic si chiar putin post-rock.

La fiecare cantare, QuantiQ a adus si va aduce cate un tribute consacratei formatii Pink Floyd. Tanara formatie asteapta cat mai multi fani la viitoarele cantari iar obiectivul lor declarat este sa invete, sa creeze si sa cante pentru toti fanii rock-ului romanesc si nu numai. Trupa QuantiQ poate fi ascultata in mod cert pe data de 7 mai la ora 19 in cadrul The Festival of Dreams alaturi de Oniric (Italia) si Laonlyness (Romania) la Centrul Cultural Reduta.

www.myspace.com/quantiq

www.facebook.com/pages/QuantiQ/135982269788450



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: