Brass Against revin cu un cover dupa 'Show Me How to Live' de la Audioslave

de Cristi Nedelcu

Brass Against revin cu un cover dupa 'Show Me How to Live' de la Audioslave


Brass Against au revenit in atentia noastra cu un nou clip si cu o reinterpretare unica.

De aceasta data au ales piesa 'Show Me How to Live' a celor de la Audioslave pentru un nou cover. Au lucrat si cu Amanda Brown.

Ce a iesit vedeti si ascultati mai jos.


Cu Brass Against ne vedem pe 3 Februarie 2019 la Hard Rock Cafe!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au urmatoarele preturi:

- Cu loc la masa in sala: 99 de lei (doar 200 de locuri)

- Acces General: 55 de lei, fara loc, in fata scenei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: