Breathelast a lansat "Si eu sunt" Drumstep Remix

de Cristi Nedelcu

Breathelast a lansat


Breathelast vine cu un remix pentru piesa proaspat lansata „Si eu sunt”. Mai multe informatii aflam direct de la membrii trupei, in articol, mai jos.

"Piesa asta vine cu o transformare ritmata de la Op42/Dan Niculescu pentru "Si Eu Sunt", mereu preocupat cu multiversul pieselor Breathelast, motiv pentru care ii multumim ca e op si ca ajuta rechinii cu sunete si idei noi!

De la single-ul nou "Si Eu Sunt", dotat cu un clip sangeros si psihotic, ajungem la remixul bazat pe acest single, de sonoritate drumstep, gandit si pus la punct de catre noul producator al rechinilor, Dan Niculescu. Ne bucura sa auzim aranjamente noi inspirate din muzica Breathelast, cu atat mai mult cu cat starea din piesele noastre se transforma din refulare nevrotica si sociala in dans si energie molipsitoare. Puteti asculta remixul nou prin link-ul de mai jos, disponibil prin Universal Music Romania, carora le multumim pentru sustinere! Atat single-urile noi cat si remixurile aferente se vor regasi pe urmatorul album de studio Breathelast, intitulat "Marea Ascunsa". Mai multe informatii pe masura ce navigam aceste experiente, de preferat impreuna."

Streaming / Download link il gasiti aici.

Breathelast streaming link se afla aici.

Puteti vizita trupa pe pagina oficiala de Facebook, Instagram, Soundcloud ori pe canalul de Youtube.

Pe Dan Niculescu / op42 official il regasiti aici.

Contactul U Rock / Universal Music Romania este disponibil aici sau pe pagina de Facebook oficiala, aici.

Mai jos puteti asculta piesa remixata.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: