Breathelast a lansat un nou single intitulat "De ceara"

de Cristi Nedelcu

Breathelast a lansat un nou single intitulat


"De ceara" este noua piesa a celor de la Breathelast, si totodata unicul single acustic de pe viitorul album in intregime in limba romana, intitulat "Marea Ascunsa", material ce a iesit din faza de preproductie si asteapta cuminte sesiunile oficiale de inregistrat.

Mai multe despre piesa ne spune chiar Mihai, vocalul trupei:

"La productia piesei acustice, cat si a albumului, am fost ajutati de catre Dan Niculescu / op42, caruia ii multumim foarte mult pentru implicare si seriozitate! O alta colaborare care da atmosfera piesei o reprezinta cea cu Florian Ciorica, pe partea de pian, caruia ii multumim pentru deschidere si pentru inspiratie! Florian ne-a ajutat de cateva ori in trecut pe partea de video, atat la clipul video de debut pentru "Enemy" cat si pentru filmari cu drona pentru videoclipul piesei "Ascuns in pereti", trecand de data asta pe partea de compozitie muzicala ce imbogateste noul nostru single.

"De Ceara" apare ca o intrebare personala aspra alegerilor pe care le facem in viata, arzand fitilul timpului si al rabdarii, in speranta regasirii proprii intr-o lume agitata si rece. "De Ceara" propune ca frica este motiv alternativ al pornirilor noastre, dincolo de ce ne spunem noi insine cand suntem la o rascruce. Desi retorica intrebarii adresata de piesa este clara, cateodata numai dupa ce privim inapoi in timp ne dam seama de alegerile noastre si ce ne-a impins sa le facem, fortandu-ne sa reevaluam puritatea deciziilor noastre.”

Streaming / Download link regasiti aici.

Discografia trupei se gaseste pe Spotify aici.

Official Breathelast media:

Facebook

Youtube

Instagram

Contact U Rock / Universal Music Romania aici.

Ascultati noua piesa a formatiei mai jos.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: