Breathelast a lansat un nou single si videoclip, "Si eu sunt"

de Cristi Nedelcu

Breathelast a lansat un nou single si videoclip,


Breathelast a lansat un nou single si videoclip, „Si eu sunt”. "Si eu sunt" este o calatorie printre discutiile cu vocile din capul nostru, atunci cand suntem impinsi la limita sau cand nu mai avem cu cine altcineva sa ne intelegem, sa rationalizam situatiile care ne brazdeaza vietile.

Este o explozie de neputinta in cel mai liber sens, daca neputinta inseamna ca nu te mai poti controla din impulsuri si apasari si ganduri si dai frau liber acestor nevoi, devenind ceea ce ai vazut in jurul tau la tot pasul, intr-o forma sau alta: un monstru. Ne mintim prin educatie sau impunere ca suntem cele mai bune variante ale noastre, insa multi nu fac decat sa disimuleze o creatura care nu exista de fapt inauntrul lor. Monstrii fac parte din noi, mai vocali in capul unora, mai timizi sau ascunsi in spatele ochilor altora, insa mereu acolo, pandind ocazia sa preia haturile personalitatii si sa bantuie lumea.

"Si eu sunt" este prima piesa pe care am lucrat-o cap-coada cu noul producator Breathelast, Dan Niculescu. Daca la "Ne ajunge nimic" Dan ne ajuta doar cu productia vocala a piesei, acum am trecut la nivelul urmator si incercam o abordare subiectiva din afara cercului de rechini, pentru a atrage noi inspiratii sonore in arsenalul Breathelast. Pe langa aceasta faina colaborare cu Dan Niculescu (op42) am reusit sa finalizam o colaborare aventuroasa pentru cel mai nou clip, care a devenit un fel de short horror, pentru piesa mentionata mai sus. Nightshift Division semneaza ideea, pregatirea, regia si stresul de a lucra cu o trupa de non-actori sub forma de rechini doritori de filme :). Ce-i drept, mereu ne-am dorit muzica intr-un film, asa ca iata-ne cu muzica noastra pe short-ul nostru, ce a iesit proaspat la apa.

Ne-am bucurat de aceste colaborari, atat pe parte audio, cat si pe parte video, speram sa va placa ce am nascocit impreuna cu acesti oameni talentati (si multi) si sa ne pastram intentiile crude in buzunarul de la piept, sperand sa nu ducem niciodata mana acolo, nici macar din greseala sau instinct. "Si eu sunt" este primul "short" din istoria Breathelast, o alergatura pe cinste dar si o experienta inedita.

Multumim foarte mult echipei op42 / Nightshift Division / Lowbass5Studio pentru rabdare si mult ajutor si Universal Music Romania pentru sprijinul continuu!

Streaming / Download link gasiti aici.

Breathelast streaming/download link aici.

Facebook-ul oficial al trupei il regasiti aici iar instagramul aici.

Click aici pentru canalul de Youtube.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: