Breathelast au lansat videoclipul "Maluri" (Video)

de Maria Galea

Breathelast au lansat videoclipul


Breathelast au publicat un nou videoclip live, din seria „Live in Mojo Club Bucuresti”. Este vorba despre piesa „Maluri” (varianta acustica) cu Laura Brat (The Eyes Have It).

Videoclipul a fost filmat live in cadrul concertului sustinut de Breathelast in Mojo Club Bucuresti, in luna decembrie 2014.

„Maluri” (acustic) este inclusa pe noul material al trupei, EP-ul „Maluri”, lansat la sfarsitul anului 2014, prin Universal Music Romania.

„Multumim enorm Oldboystudio / Razvan Raduta of Cap De Craniu, pentru ajutor rapid si munca multa pentru a scoate o energie colorata din live-ul de la Mojo. Multe multumiri merg in directia oamenilor buni si saritori, Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw pentru prezenta, filmari si support important de-alungul timpului! Piesa este inregistrata live (via HD Cam & ZoomQ3HD). Enjoy, share si, ca un ultim strigat la arme, fiti voi si fiti fericiti, cu pasiunile si problemele voastre, contopite intr-un mare haos frumos si productiv, ca o explozie solara intr-o bezna dorita de ‘altii’,” declara trupa.

Video by Oldboystudio, filmed by Razvan Raduta / Miluta Flueras / Bogdan Pavaloi / Theo Shuw.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: