BRIAN "HEAD" WELCH de la KORN apare intr-un video promotional pentru un magazin de mobila din California

de Cristi Nedelcu

BRIAN


Chitaristul KORN Brian „Head” Welch apare intr-un videoclip promotional pentru Furniture City, un magazin de mobila din orasul sau natal, Bakersfield, California.

Videoclipul incepe cu Welch intampinand spectatorii in magazin inainte de a incepe sa viziteze showroom-ul, oprindu-se pe drum pentru a admira o parte din mobilierul dormitorului, un candelabru si o canapea de sufragerie.

Welch continua sa-si exprime uimirea fata de dimensiunea magazinului Furniture City, la un moment dat spunand spectatorilor: "This is the gallery… I thought the store ended a mile ago and then you come back here and you have the gallery section. It's just pure luxury. It's so beautiful."

Desi Welch locuieste acum in Nashville, se pare ca parintii lui inca locuiesc in Bakersfield, la fel ca fratele sau, sotia fratelui sau si cei doi baieti, precum si o matusa, un unchi si alti veri.

KORN a petrecut o mare parte din ultimul an si jumatate in turnee de promovare a celui mai recent album al lor, „Requiem”, care a fost lansat in februarie 2022 prin Loma Vista Recordings.

"Requiem”, care a fost produs de Chris Collier si KORN, a intrat pe locul 1 in topul Billboard’s Hard Rock Albums. Trupa a vandut 23.000 de unitati de album echivalente in saptamana 4-10 februarie 2022, potrivit Billboard. Din aceasta suma, 20.000 de unitati au provenit din vanzarile de albume. „Requiem” a ajuns si pe locul 2 in topurile Top Rock Albums si Top Alternative Albums. Albumul a intrat si in Billboard 200, ajungand pe locul 14.

Basistul KORN Reginald „Fieldy” Arvizu a anuntat in iunie 2021 ca va renunta la activitatile de turneu ale trupei pentru a se vindeca dupa ce a avut loc un „falling back” la anumite "bad habits”. El este inlocuit temporar de Roberto "Ra" Díaz (SUICIDAL TENDENCIES).

In ciuda faptului ca nu a cantat cu colegii sai de trupa KORN de mai bine de doi ani, Fieldy a fost prezent pe albumul „Requiem”.

Mai jos puteti vedea video-ul cu Head.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: