Bring Me The Horizon au lansat o noua piesa, intitulata "LosT"

de Cristi Nedelcu

Bring Me The Horizon au lansat o noua piesa, intitulata


Noua piesa lansata ieri de Bring Me The Horizon, intitulata "LosT" are un sound emo si este acompaniata de un videoclip pe masura, care deja a depasit 65K de aprecieri in online.

Bring Me The Horizon este o trupa de metalcore/modern metal care a luat nastere in 2004 in Sheffield, Uk si care la momentul actual are un fanbase imens la nivel mondial, lansand mereu materiale noi si diferite care mentin publicul in priza si inspira in acelasi timp scena metalcore internationala.

Daca va era dor de vibe-ul din trecut, de trupe precum My Chemical Romance si A Day To Remember acest nou single semnat Bring Me The Horizon este o reamintire pefecta a acelor vremuri.

Video-ul trupei are o poveste realizata in stilul unui film horror, actiunea desfasurandu-se intr-un spital pentru boli psihice unde au loc diverse intamplari bizare dar si inspaimantatoare care il au ca protagonist pe Oli Sykes, ca pacient al spitalului.

Videoclipul a fost regizat de Jensen Noen & Oli Sykes si produs de Phoenix Vaughn, Ruth Devereaux si Ashley Haines.

In ceea ce priveste melodia in sine, piesa „LosT” se resimte ca o continuare destul de logica a single-ului „sTraNgeRs” al trupei Bring Me The Horizon din 2022. Totusi, noua piesa semnata de trupa are un ritm mai rapid si un sound presarat cu hiperpop breakbeat.

Mai jos puteti asculta noua melodie Bring Me The Horizon.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: