Bruce Dickinson piloteaza cel mai mare avion din istorie

de Buvnitz

Bruce Dickinson piloteaza cel mai mare avion din istorie


Bruce Dickinson nu este doar solistul formatiei Iron Maiden ci si pilotul trupei si a intregului staff.

Dickinson este puternic implicat in aviatia britanica, motiv pentru care investitorii l-au rugat sa participe la lansarea celei mai mari aeronave din lume, Airlander.

Proiectul Airlander valoreaza 100 de milioane de dolari si poate fi descris drept un 'hangar plutitor'. 'Va schimba regulile jocului.' declara Dickinson pentru BBC.

'Industria aviatica are nevoie de tehnologie pentru a evolua, iar acest proiect pare rupt din filmele SF. Vreau sa duc Airlander-ul pana la Polul Nord. Cert e ca vom zbura deasupra Amazonului si a celor mai mari orase din lume, iar intregul eveniment va fi transmis online.' declara Dickinson.

'Ce e cu adevarat special la acest proiect? Ai nevoie de doar doi oameni pentru a-l opera. In plus, este cu 70% mai ecologic decat avioanele proiectate pentru transport de marfa. Capacitatea maxima este de 50 de tone.'

Datorita designului superior, modelul Airlander nu are nevoie de pista pentru a decola.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook