BURN ENERGY lanseaza o noua provocare pe piata din Romania: BURN BERRY - Combustibilul urbanilor creativi

de Ana-Maria Gavrila

BURN ENERGY lanseaza o noua provocare pe piata din Romania: BURN BERRY - Combustibilul urbanilor creativi


Strazile imi sunt panza. Bicicleta sau skate-ul imi sunt pensulele. Noaptea mi-e prieten si sfatuitor. Iubesc betonul. Orasul mi-e spatiu de manevra si de exprimare. Iar burn berry e combustibilul care ma tine activ si creativ. Suc de fructe de padure cu energizant. Cocktailul plin de gust al urbanilor care au ceva de zis.

Bucuresti, 10.10.2013 – burn energy – bautura care ofera combustibil creativ pentru action sports si muzica electronica – lanseaza o noua provocare in zona urbana: BURN BERRY. Noua aroma de fructe de padure completeaza astfel portofoliul burn energy, care includea, pana in prezent, burn regular si burn day.

„burn berry e sustinatorul celor care folosesc orasul ca spatiu de exprimare si noaptea ca aliat. Amestecul de suc de fructe cu energizant e neasteptat, gustos si vitalizant. Combinatia perfecta pentru the street lifestyle”, spune Radu Pilat, Community Marketing Expert la agentia Heist Industries.

Noua bautura energizanta burn berry este disponibila in ambalaj de 250 ml in supermarket-urile, hypermarket-urile, magazinele de proximitate si benzinariile din toata tara, de la inceputul lunii octombrie.

burn berry, o bautura cu gust unic pe piata de energizante, contine suc de fructe de padure in proportie de 20%.

Produsul se adreseaza unui public tanar, urban, care are nevoie de un boost de energie pentru stimularea creativitatii si a performantei.

DESPRE BURN

burn energy e combustibilul celor creativi, care au nevoie de exprimare si care vor ca toata lumea sa afle despre visul lor. in Romania, burn sustine comunitatile de skateboard, bmx, snowboard si muzica electronica, urmarind in primul rand cresterea performantei prin creativitate.

www.facebook.com/the.oven.byburn



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: