Buvnitz va invita vineri seara la un banchet ca acu 10 ani!

de Buvnitz

Buvnitz va invita vineri seara la un banchet ca acu 10 ani!


Vineri, 5 august, vrem sa te invitam la o petrecere cel putin interesanta in Club Underworld.

Buvnitz si Grace va invita la un banchet ca acu 10 ani!

Asa e ca astazi te uiti la televizor si-ti dai seama ca muzica comerciala anilor 90 era aur curat pe langa Inna si Basshunter?

Stim ca esti gotic/ metalhead/ punkist/ etc. respectabil, dar mai stim si ca in 1-4 si o parte din generala te uitai pe Atomic si fredonai melodii in voga atat romanesti cat si straine. Asa ca noi, ne-am gandit sa te chemam sa te faci de ras ca stii versuri de la Backstreet Boys si Valahia. Vrem sa ne aducem aminte de cand eram mici si fraieri si sa auzim povesti de genul ”ba pe melodia asta imi facusem o adevarata coregrafie cu vara-mea si dansam cu spray-ul in mana in fata oglinzii”!

De la muzica de Club A si Expirat pana la Spice Girls, Macarena si pana la Candy, Body & Soul...de la Coma cu Nu Vreau Fetito Casa, E.M.I.L. si pana la N&D sau Andre esti invitat sa ne amintim cu placere de vremurile de acum zece ani.

Daca vrei sa ne distram si mai mult, incearca sa adopti stilul vestimentar specific vremii respective, sau sa imiti tinuta vreunui personaj clasic din mainstream-ul anilor ”90. Promitem sa nu facem poze.

Un eveniment gazduit de Grace si Buvnitz.

P.S. Specificam ca daca simpla invitatie la un asemenea eveniment te ofenseaza, pentru ca esti prea true si tu asculti goth/metal/punk/etc din scutece, si ai un nivel prea ridicat de mandrie si testosteron sa recunosti ca stiai versuri de la NSYNC, te rugam sa iti pastrezi comentariile irelevante pentru cineva caruia ii pasa.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: