Calendar evenimente Metalhead februarie 2023

de Cristi Nedelcu

Calendar evenimente Metalhead februarie 2023


In luna februarie va pregatim o serie de evenimente de la care nu aveti voie sa lipsiti:


Om la Luna te invita la Hard Rock cafe pentru o seara speciala. Om la Luna este un strigat. De mare iubire, de frica, singuratate, bucurie, tristete si regasire- te asteptam sa traiesti live acest concert-experienta.

Legendarii Cristi Minculescu, Valter si Boro vor concerta la Hard Rock cafe in 9 februarie iar noi te asteptam sa iei parte la acest eveniment special, marca Iris!

Robin and the Backstabbers va invita in 16 februarie sa le fiti alaturi la Hard Rock cafe pentru un concert extraordinar, presarat cu emotie si pop melodramatic.

Speak Floyd, o trupa care nu mai are deja nevoie de prezentare, va va incanta cu muzica celor de la PInk Floyd, in 16 februarie! Be there!

Concertul Acustic al celor de la Vita de Vie este o reala experienta incarcata de emotii si trairi pe care nu aveti voie sa o ratati!

Jurjak, muzician, regizor si artist vizual a devenit rapid unul dintre cei mai apreciati artisti de alternativ din Romania iar acum ai sansa sa il vezi live la Hard Rock cafe!

Maestrii de la Cargo te invita sa petreci seara de Dragobete la un concert aniversar extraordinar, semnat Cargo! Vino sa te bucuri de baladele trupei alaturi de cei dragi!

Trupa Alternosfera va lansa un nou single in 25 februarie la Arenele Romane din Bucuresti! Ia bilet acum si vino la concert!


Pentru extra info si bilete, click pe evenimente mai sus.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: