Cargo a lansat single-ul "Cruce-n destin"

de Cristi Nedelcu

Cargo a lansat single-ul


Cu o experienta de peste 35 de ani in industria muzicala, timp in care a devenit cea mai iubita trupa rock din Romania, CARGO lanseaza videoclipul melodiei „Cruce-n destin”.

Melodia este compusa de catre Adrian Igrisan, cu versuri de Adrian Igrisan si Claudiu Cirtina, iar productia a fost realizata de catre trupa.

Videoclipul a fost regizat de catre Sorin Mihai, iar din distributia proiectul au facut parte actorii Silvia Lupasc, Vasile Lupasc, Ilie Gherghu, Ciprian Olteanu, pe langa membrii trupei.

Cargo a fost prezenta in 2022 intr-un turneu in Canada, iar pe 24 februarie 2023 va urca pe scena Salii Palatului pentru un concert special intitulat „Balade Rock”.Bilete gasiti aici.

In acest moment, trupa Cargo lucreaza la un nou album, pe care abia astepta sa il prezinte fanilor in formula finala, „Cruce-n destin” fiind un single de pe urmatorul material.

Formatia CARGO a fost infiintata de catre Adi Barar, la Timisoara, in anul 1985. De-a lungul anilor, in cadrul formatiei au avut loc mai multe schimbari de componenta, formula actuala fiind Adrian „Baciu” Igrisan (voce/chitara), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionut Carja (clape) si David Cristian (chitara).

Datorita bogatei activitati concertistice si de studio, formatia se maturizeaza, isi gaseste drumul si genul muzical pe care nu il mai schimba, muzica compusa devenind tot mai profunda, cu teme si texte diverse, trecand de la socio-politic la iubire, istorie, mistic, religie, supranatural. Toate acestea, alaturi de emblema „dracon” (stindardul armatei dacilor) fac ca, astazi, formatia CARGO sa fie unica si usor de identificat.

Melodii precum „Aproape de voi”, „Doi pasi”, „Nu pot trai fara tine”, „Mama” etc. sunt cantece de referinta ale trupei, iar melodia „Daca ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerata una dintre cele mai frumoase balade rock romanesti, fiind cea mai difuzata melodie de dupa Revolutia din 1989 si numarul 1 pentru 41 saptamani.

Streaming Link-ul il regasiti aici.

Mai jos puteti asculta noua piesa Cargo.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: