CARGO lanseaza single-ul "Te chem"

de Cristi Nedelcu

CARGO lanseaza single-ul


Cargo, cea mai iubita trupa rock din Romania, a lansat recent o noua piesa intitulata "Te chem". Melodia este o balada rock care transmite un mesaj puternic despre dorinta si sentimente profunde si pure.

"Te chem" este o melodie cu un sound puternic, care imbina elemente de rock cu influente de blues si folk. Cu versuri profunde, piesa este compusa de catre Cargo, cu versuri scrise de catre Sorin Poclitaru. Vocea inconfundabila a lui Adrian Igrisan se imbina armonios cu chitarele si bateria, creand o atmosfera puternica si memorabila.

„Inspirati de poezia lui Sorin Poclitaru, ne-am hotarat sa va aratam si o alta latura a spiritului CARGO, printr-un cantec care ne aduce o bucurie interioara aparte. „Te chem” sa-ti pui castile, sa inchizi ochii si sa te alaturi focului de tabara de pe malul marii.”, #semperCARGO.

Melodia a fost lansata impreuna cu un videoclip regizat de Cargo, cu montaj si post-productie de catre Constantin Tigla. Videoclipul a fost filmat la finalul verii trecute, in Vama Veche.

"Te chem" este al doilea single lansat de Cargo in acest an si este deja disponibil pe platformele de streaming. Trupa planifica sa lanseze si alte piese in viitorul apropiat, continuand astfel sa ofere fanilor sai muzica de calitate si sa se mentina in topul scenei rock din Romania.

Cu o cariera de peste 35 de ani, Cargo este una dintre cele mai longevive si iubite trupe de rock din Romania, cu o serie impresionanta de hituri, precum „Aproape de voi”, „Doi pasi”, „Nu pot trai fara tine”, „Mama” - cantece de referinta ale trupei, iar melodia „Daca ploaia s-ar opri” de pe albumul „Spiritus Sanctus”, este considerata una dintre cele mai frumoase balade rock romanesti, fiind cea mai difuzata melodie de dupa Revolutia din 1989.

Formatia CARGO a fost infiintata de catre Adi Barar, la Timisoara, in anul 1985. De-a lungul anilor, in cadrul formatiei au avut loc mai multe schimbari de componenta, formula actuala fiind Adrian „Baciu” Igrisan (voce/chitara), Tavi Pilan (tobe), Alin Achim (bass), Ionut Carja (clape) si David Cristian (chitara).

Aici regasiti streaming Link-ul.

Mai jos puteti asculta noua piesa.



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: