Castiga 2 abonamente la Tuborg Green Fest powered by Sonisphere

de Morrison

Castiga 2 abonamente la Tuborg Green Fest powered by Sonisphere

Avand in vedere succesul precedentului concurs de pe METALHEAD cu abonamente la Tuborg Green Fest powered by Sonisphere, impreuna cu organizatorii de la D&D East Entertainment ne-am hotarat sa va acordam inca 2 abonamente la Festival.

Ce trebuie sa faci ca sa te inscrii la tragerea la sorti

Fa-ti cont pe METALHEAD, intra intr-unul din fancluburile Metallica, Rammstein, Slayer, VOLBEAT, Manowar, ANTHRAX, Alice in Chains, Megadeth sau Stone Sour apoi posteaza in Fanclub de ce consideri tu ca trupa ta preferata e cea mai tare !

Poti, evident, intra ca FAN in toate !

Cu cat mai multe postari in mai multe fancluburi cu atatea mai multe sanse de castig. Daca urci si ceva poze in FanCluburi deja lucrurile se schimba garantat.

Dupa ce ti-ai demonstrat harnicia si ti-ai aratat respectul fata de trupa ta preferata, trimite un mail la contact@metalhead.ro cu numele tau complet, orasul unde locuiesti, un numar de telefon si link-ul catre profilul tau de pe METALHEAD si esti automat inscris/a la tragerea la sorti de pe 22 iunie. Subiectul mailului te rugam sa fie "Concurs Sonisphere - METALHEAD".

Castigatorii vor fi anuntati pe site si telefonic.

Multa bafta !

Echipa METALHEAD

P.S. Nu uita:

http://www.metalhead.ro/register.png



Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: